Hét mobiele communicatie- en loyalteitsplatform voor B2C & B2B
Winkelketens

Winkels of winkelketens kunnen het platform inzetten om de relatie met klanten op een innovatieve manier te versterken. Middels persoonlijke beloningen, (gesegmenteerde) nieuwsberichten en aanbiedingen kan de relatie met klanten verdiept worden.

Merken en resellers

Een steeds meer geziene wens is om het platform in te zetten om de relatie te verstevigen met resellers in het distributiekanaal van een merk. Resellers kunnen middels het platform 1-op-1 geïnformeerd worden over producten, services of bijvoorbeeld cashback acties. Door de resellers te belonen voor het volgen van trainingen of het delen van product informatie met klanten kunnen beloningen verstrekt worden in de vorm van marketing voordelen, korting op workshops etc.

HR en personeel

Het platform kan in grotere organisaties ook fungeren om personeel direct te informeren over allerlei onderwerpen binnen de organisatie. Middels een geïntegreerde partner component kunnen aan de organisatie verbonden partner bedrijven nieuwsberichten plaatsen (sportscholen, restaurants etc.) waarop de werknemers middels de app bepaalde privileges kunnen krijgen (korting, aanbiedingen etc.).

Winkelcentra en winkelgebieden

Winkelcentra dragen een “brand” uit die verbindend werkt voor alle aangesloten winkels. In winkelcentra is vaak van alles te beleven. Het loyaliteitsprogramma kan hier op centrum management en afzonderlijk winkel niveau een communicatie mechanisme vormen naar de bezoekers van het centrum.

Tankstations

Tanken en beloond worden voor aanschaf kan digitaal, ook voor onbemande stations! Punten die gespaard worden na een tankbeurt kunnen ingewisseld worden voor produkten of diensten op het station zelf, maar kunnen ook verzilverd worden in ruil voor korting bij aangesloten partners bij dat station. Op die manier geef je de consument de mogelijkheid te kiezen waar z’n opgedane tankvoordeel verzilverd kan worden.

Webwinkels

Je eigen webwinkel integreren met onze apps en zo ook gebruik maken van onze mobiele communicatie- en loyaliteitsoplossingen.